Sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | verkko-opinnot

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
   
Verkossa
Erikoisammattitutkinnot
johtaminen ja yritysjohtaminen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | verkko-opinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Sinun täytyy toimia johto- tai esimiestehtävissä ja johtaa, suunnitella sekä kehittää yrityksesi tai oman vastuualueesi toimintaa ja sen henkilöstöä, taloutta ja tuloksellisuutta.

Hakeminen

Osallistumisen edellytys on toimiminen yrityksen tai vastuualueen johtamistehtävissä. Sinulle, joka haluat kehittää omaa toimintaasi johtajana ja haluat oppia tunnistamaan omia kehittämistarpeitasi.

Kustannukset

Opiskelijamaksu 950 – 1 590 € riippuen koulutusohjelmaan sisältyvien analyysien määrästä. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen erääntyy maksettavaksi 30 %. Tätä osuutta ei palauteta, mikäli keskeytät koulutuksen.

Koulutus on oppisopimuksella toteutettuna maksuton.
Oppisopimusrahoituksen edellytyksenä on tutkintoon soveltuvat työtehtävät ja työpaikka.

Voit osallistua koulutukseen myös ilman oppisopimusta. Koulutus on valtion tukemaa, omaehtoisen koulutuksen hinta on 490 €.

Lisäksi laskutetaan Bigfive Narrative-persoonallisuusanalyysi 161,20 € (sis. alv 24%).

Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | verkko-opinnot täytä seuraavat tiedot: