Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Oulun seudun ammattiopisto
Pituus: Noin 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Aloituspäivämäärä: Kysy lisätietoja
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutuspaikkakunta: Muhos
Koulutuksen järjestäjä: Oulun seudun ammattiopisto

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Maatalousalan perustutkinto, OSAO

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja

Maatalousalan perustutkintoon valmistavassa koulutuksessa painottuvat perusmaatalouden harjoittamisessa tarvittavat monipuoliset käytännön taidot, kuten kotieläintenhoito, pelto- ja metsätyöt, koneiden huolto ja korjaus sekä maatilarakentaminen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja siinä voi painottua joko tuotantoeläinten tai pieneläinten hoitamiseen.

Eläintenhoitaja työelämässä

Eläintenhoidon koulutusohjelmasta valmistunut eläintenhoitaja hoitaa kotieläimiä. Hän voi toimia eläintenhoitotehtävissä maatiloilla, eläinhoitoloissa, kotieläinpuistoissa tai pieneläinkaupassa. Osaaminen voi painottua joko pieneläinten tai tuotantoeläinten hoitoon.

Maatalousalan työpaikkoja voivat olla muun muassa maatilat, lemmikki- ja löytöeläinhoitolat, kotieläinpuistot, maataloustarvike-, rehu- ja pieneläinkaupat. Maatalousalan perustutkinnon suorittanut voi toimia myös maatalouslomittajana, maatilanrakentajana, maatalousurakoinnissa, metsätöissä tai matkailu- ja vapaa-ajan palveluissa. 

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston eläintenhoitajan koulutus suoritetaan monimuotototeutuksena, joka sisältää lähi- ja etäoppimisen lisäksi työssäoppimista. Tutkintoon kuuluu muun muassa maaseutuyrittämisen, pieneläinten ja tuotantoeläinten hoitamisen sekä maatalouskoneiden huoltamisen ja korjaamisen opintoja.

Kiinnostuitko maatalousalan perustutkinnosta?

Lisätietoa maatalousalan perustutkintoon valmistavasta koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Oulun seudun ammattiopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan Oulun seudun ammattiopiston kotisivujen kautta. Opiskelijavalintaan vaikuttaa aikaisemmin hankittu osaaminen työkokemuksen, harrastuneisuuden ja koulutuksen kautta sekä opiskelu- ja työskentelyvalmiudet. Opiskelijavalinta suoritetaan haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja

Kustannukset

Opetushallituksen tutkintomaksu 58 euroa

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 100 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Oulussa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. OSAO kuuluu Oulun seudun koulutuskuntayhtymään Osekk. Ammatillinen perustutkinto on oiva tie työelämään. Ammattilaisille on kysyntää esimerkiksi kaivoksissa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopistoKiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Oulun seudun ammattiopisto