Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa suorittaessa voi valita joko kotityöpalvelujen osaamisalan (kodinhuoltaja) tai toimitilahuollon osaamisalan (toimitilahuoltaja). Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa valmiudet hakea jatko-opintoihin ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Toimitilahuoltaja

Toimitilahuoltaja tekee tärkeää työtä tilojen puhtaanapidon, viihtyvyyden ja hygienian puolesta. Toimitilahuoltaja osaa hyödyntää työssään ajanmukaisia välineitä ja erilaisia ammattisiivouskoneita sekä työskennellä kustannustehokkaasti.

Toimitilahuoltajan opintoihin sisältyy mm. ateria- ja kahvituspalveluja, ylläpitosiivousta, perussiivousta ja toimitilapalveluja. Työssä vaaditaan tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Alalla korostuvat esteettiset ja ekologiset arvot.

Toimitilahuoltajan työtehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous sekä ateriapalvelutehtävät. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua vaikkapa tekstiilinhuoltoa ja kokouspalveluita. Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja omaan työskentelyyn on mahdollista vaikuttaa.

Toimitilahuoltaja työelämässä

Toimitilahuoltajan työkenttä on monipuolinen ja alalla on hyvä työllistymistilanne. Valmistuneet toimitilahuoltajat voivat työskennellä oman kiinnostuksensa mukaan hyvinkin erilaisissa työtehtävissä. Työpaikkoina toimivat mm. koulut, toimistot, hotellit, päiväkodit, palvelutalot, terveyskeskukset, sairaalat sekä erilaiset tuotanto- ja huoltotilat.

Alalla on myös hyvät mahdollisuudet toimia yrittäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Asemakatu 4
70100 Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...

Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu