Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Henkilökohtaistamisen mukaan
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Kysy vapaita paikkoja
Päivä-monimuotokoulutus
Ammattitutkinnot
Kuopio

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja

Kodinhuoltajan, laitoshuoltajan ja toimitilahuoltajan opinnot ovat käytännönläheiset.  Ammateilla on valoisat työllisyysnäkymät ja alan ammattilaisia tarvitaan aina.

Ammattitutkinnot on suunnattu henkilöille, joilla on jo koulutusta tai kokemusta alalta. Suorittamalla ammattitutkinnon tai sen osia, kehität osaamistasi tai hankit pätevyyden alalle. Ammattitutkinnon voit suorittaa työn ohessa, se soveltuu hyvin myös monille aikuisille.

Kodinhuoltaja ammattina

Jos viihdyt ihmisten seurassa ja sinulla on kutsumus auttaa toisia, voi kodinhuoltajan ammatti olla sinua varten. Kodinhuoltaja taitaa kotityö- ja puhdistuspalvelujen työtehtäviä kuten ateria- ja kahvituspalveluja, ylläpitosiivousta, asiakkaiden avustamista, kodin perussiivousta ja vaatehuoltopalveluja sekä kotiruokapalveluja.

Toimitilahuoltaja ammattina

Nautitko tekemisestä, puhtaudesta ja työstä, joka huomataan? Jos vastasit myöntävästi, voi toimitilahuoltajan työ sopia sinulle. Toimitilahuoltaja tekee tärkeää työtä tilojen puhtaanapidon, viihtyvyyden ja hygienian puolesta. Työkenttä on monipuolinen.

Laitoshuoltaja ammattina

Jos siisteys ja monipuoliset työtehtävät ovat mieleesi, voi laitoshuoltaja olla sinulle sopiva ammatti. Työtehtäviin voi kuulua siivous- ja puhtaanapidon tehtävien lisäksi esimerkiksi ateriapalveluja, avustamista ja huolenpitoa, huonekasvien huoltoa ja tekstiilien huoltoa.

Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Työskentelyn kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palveluntarjoajien kanssa.

Hakeminen

Voit hakea PAOKille opiskelemaan jatkuvan haun kautta ympäri vuoden tai kevään yhteishaussa. Hakeminen on helppoa: ota yhteyttä, jonka jälkeen opisto sopii kanssasi tapaamisen, jossa pääset tutustumaan oppilaitokseen ja jossa keskustellaan lisää toiveistasi ja osaamisestasi. Jatkuvan haun kautta hyväksyttyjen opiskelijoiden kanssa sovitaan opintojen aloituspäivästä aina opiskelijakohtaisesti.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...


Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja täytä seuraavat tiedot: