Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Raisio
Ammattitutkinnot
Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Toimitko päivittäisjohtamisen tehtävissä työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai kuuluvatko esimiestehtävät urasuunnitelmaasi? Ammattitaitoista johtamista – koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää esimiestaitojasi, avartaa omaa johtamisnäkemystäsi sekä kehittää työskentelyä ja toimintaa yhdessä työpaikalla.

Kuvaus

Tutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan kaksi seuraavista:

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Kenelle

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat tai tulevat toimimaan päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai tiimin vetäjänä.

Toteutus

Tutkintokoulutus toteutetaan monimuoto-opintoina oman työn ohella. Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössä on tietokone ja opiskelija hallitsee tietokoneen peruskäytön. Tutkintokoulutuksen kesto on noin vuosi ja valmistumisajankohdan määrittelee henkilökohtainen tutkinnon suorittamissuunnitelma. Mikäli sinulla on jo tutkintoon tarvittava ammattitaito, voit suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman valmistavaa koulutusta. Vuoden aikana on kaksi aloitusta, maaliskuussa ja syyskuussa. Maaliskuun aloitus toteutetaan lähiopetuksena Purokadulla Raisiossa ja syyskuun aloitus etätoteutuksena Teams:n kautta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: