Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus

Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute
Yhteenveto
Pituus: Kysy lisätietoja
Opiskelukieli: suomi
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutustyyppi: Ammatillinen koulutus
Paikkakunta: Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Alkavat koulutukset
Helsinki Viimeinen hakuaika
Syksyllä 2018  (suomi)
Jatkuva haku
Verkko- tai etäopiskelu
Syksyllä 2018 
Jatkuva haku

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus

Ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja

Ongelmakoirakouluttajan koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöäkin. Jaksojen välillä on kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö, teorialopputyö opponointeineen ja lopputyöcase. Koulutukseen pääseminen vaatii Rakkaiden Haukkujen tai Dog-Oriented Instituten Koulutusohjaajakoulutuksen tai vastaavat tiedot pohjaksi.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökoe.

Koulutuksen kokonaispisteet ovat 24. Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Opiskelun voi suorittaa joko Intensiiviopiskeluna tai viikonloppuopiskeluna (14 x la + su). Koulutus soveltuu suoritettavaksi myös aikuiskoulutuksena, jolloin opiskelun voi halutessaan suorittaa työn ohessa. 

Aikuiskoulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa ja täydentää aiempaa ammattiosaamistasi tai kouluttautua uudelle alalle. Opinnot voi suorittaa myös esimerkiksi oman harrastuksen tueksi.

Koulutusta on saatavissa myös verkkokoulutuksena suomeksi ja englanniksi. Verkkokoulutus sisältää 35 live-webinaaria ja kolme live viikonloppua. Webinaareissa tavataan kaksi kertaa kuukaudessa noin 2–3 tuntia kestävissä live-webinaareissa. Kolmena viikonloppuna tavataan kasvokkain ja harjoitellaan asioita käytännössä koirien kanssa. Lopputyöt ja käytännön näytöt tehdään myös yhtenä viikonloppuna. Lisäksi tulevat yksilölliset ohjaukset asiakscaseissa, joita tehdään puhelimitse, sähköpostilla tai webinaarin muodossa.

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita:

 • Mikä on ongelmakoira
 • Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja
 • Ongelmakoiravastaanotto
 • Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit
 • Vaistonvarainen toiminta
 • Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen
 • Ruokinnan vaikutus käyttäytymiseen
 • Rodun mukanaan tuomia ongelmia
 • Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia
 • Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Aikuiset ja seniorikoirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Pelkokäyttäytyminen
 • Opittu käyttäytyminen
 • Haukkuminen
 • Koiran kehon kieli
 • Koiran aktivointi ja virikkeistäminen

Hakeminen ja kelpoisuus

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109

Koulutus/todistus

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Ongelmakoirakouluttajan koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 4200 euroa. Maksun (4200 euroa) voi suorittaa yhdessä erässä tai sen voi maksaa seuraavasti

 • Viikonloppukoulutuksen hinta erissä ja se määräytyy koulutuksen pituuden mukaan. Kuukausimaksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.
 • Intensiivikoulutuksen kokonaishinta jaetaan osiin tapaamiskertojen mukaan. Maksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.
 • Myös verkkokurssin voi maksaa kuukausierissä, jolloin yhden erän hinta määräytyy sen mukaan kuinka monta kuukautta opiskelu kestää. Maksuihin lisätään laskutuslisä 10 euroa/lasku.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute

Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute

Rakkaat Haukut on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog-Oriented Institute on perustettu 2011 Rakkaiden Haukkujen rinnalle vastaamaan pääasiassa ulkomailla tapahtuvasta ammattilaiskoulutuksesta. Dog-Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaisen osaamisen mukaan myös Suomeen. Rakkaiden Haukkujen toiminta on...


Lue lisää oppilaitoksesta Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute yhteystiedot

Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute

Tunturikatu 4
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.rakkaathaukut.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus täytä seuraavat tiedot: