Sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12–24 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
0 EUR
14.9.2021

Verkossa
0 EUR
21.9.2021

Verkossa
0 EUR
24.11.2021

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto ja kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Hae nyt syksyn koulutukseen! Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva opiskeluaikataulu. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on työelämässä arvostettu tutkinto, jonka kautta saat jatko-opiskelukelpoisuuden. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa.

Hakeminen

Merkonomitutkinto on käytännönläheinen ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Tutkinto soveltuu sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. Koulutukseen osallistuminen ja tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Koulutus suunnitellaan sinulle sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja osaamistavoitteesi. Suunnittelussa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Koulutukseen sisältyy koulutuspäiviä 1–2 kuukaudessa. Voit halutessasi valita myös verkkototeutuksen, jolloin koulutuspäivät toteutetaan lyhyempinä verkkovalmennuksina 2–4 kertaa kuukaudessa.

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme liiketoiminnan perustutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille. Jos työskentelet näillä aloilla, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

  • Hius- ja kauneudenhoitoala 4.10.2021
  • Optisen kaupan ala 21.9.2021
  • Teatterialalle 11.11.2021
  • Terveystuoteala syksy 2021
  • Urheiluala 27.10.2021
  • Verkkokaupan ala 28.9.2021

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: