Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4 kk
suomi
2 200 EUR + alv 24%
kevät 2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle

Sisäilmaongelmat, kosteusvauriot tai rakennevirheet laskevat kiinteistön arvoa ja aiheuttavat vahinkoa sekä rakennuksille että ihmisten terveydelle. Terve kiinteistö -koulutuksessa syvennät osaamistasi kiinteistöjen hoidosta ja korjausrakentamisesta. Pystyt isännöitsijänä ennakoimaan tulevat toimenpiteet ja tuottamaan kiinteistölle ja sen asukkaille kustannustehokkaita ratkaisuja jo ennen ongelmien syntyä.

Hakeminen

Kiinteistöjen arvon säilyttäminen on isännöitsijän tärkein tehtävä. Terve kiinteistö -koulutuksessa vahvistat asiantuntemustasi kiinteistönhoidossa ja kiinteistön ylläpidon pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS). Avainasemassa on kokonaisuuden hallinta: isännöitsijän on kyettävä ottamaan huomioon erilaiset sisäilman laatuun sekä kiinteistön korjaustarpeisiin vaikuttavat tekijät ja samalla ymmärrettävä mm. ilmanvaihdon ja rakenteiden merkitys ongelmatilanteissa.

Koulutuksen myötä tartut kiinnittämään huomiota rakennusten kuntoon ja sitä kautta ihmisten terveyteen. Opit selvittämään kiinteistön elinkaaren mukaiset korjaustarpeet ja saat keinoja korjaustoimenpiteiden ennakointiin ja oikea-aikaiseen toteuttamiseen. Opit myös rajaamaan ja tilaamaan tarpeelliset tutkimukset ja määrittelemään esimerkiksi haitta-ainetutkimusten sisällön.

Korjausrakentamiseen perehtyneenä isännöitsijänä pystyt viemään hankkeet tehokkaasti läpi ja hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia kiinteistöjä. Pystyt myös tuottamaan arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi toimiessasi taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden tai muiden sidosryhmien kanssa.

Terve kiinteistö -koulutus soveltuu isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille. Se sopii myös kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat syventää osaamistaan kiinteistöihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle täytä seuraavat tiedot: