Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
2023
   
Lähiopetus
Inari
Ammattitutkinnot

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas

Erä- ja luonto-oppaan työ on kansainvälistä asiakaspalvelua ja työtehtäviä on monenlaisia. Meillä Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voit suorittaa luontoalan ammattitutkinnon valmistuen erä- ja luonto-oppaaksi.

Inarin kunnassa on upeat puitteet luontoalan koulutukselle, -töille sekä alan harrastuksille.
Useat erämaa-alueet, Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistot sekä Inarijärvi ovat lähellä. Ylä-Lapin luontokeskus ja Saamelaismuseo Siida sekä Saamelaiskulttuurikeskus Sajos ovat myös Inarissa. Finnmark ja Jäämeri ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä. Toivoniemessä on viihtyisä opiskelija-asuntola.

Toiminta-alueen matkailuyritykset tarjoavat monipuolisia oppimispaikkoja alaa opiskeleville sekä töitä ammattitaitoisille oppaille.

Luontotuntemusta, retkiä ja erätaitoja

Koulutukseen sisältyy mm. luonnon- ja paikallistuntemusta, erä- ja ensiaputaitoja, retkiä, kalastusta, moottorikelkkailua, kotaruokailua, yritystoimintaa, tuotteistamista.

Erä- ja luonto-opas osaa toimia erä- ja luontoympäristössä, suunnitella ja valmistella opastuksen ja opastaa luonnossa asiakasryhmiä, soveltaa luonnontuntemustaan ja huolehtia ryhmän turvallisuudesta.

Koulutus on päätoimista, sisältäen myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Osallistumalla koulutukseen saat monipuolisen näkemyksen erä- ja luonto-oppaan työstä, osaamista alueellisista erityispiirteistä ja paikalliskulttuurista sekä valmiuksia oman matkailuyrityksen perustamiseen.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutus alkaa seuraavan kerran vuonna 2023.

Tutkinto / todistus

Luontoalan ammattitutkinto, erä- ja luonto-opas.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas täytä seuraavat tiedot: