Media-alan koulutus | media-alan osaaja, 60 op

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
1 vuosi
   
Inari
Ammatillinen koulutus

Media-alan koulutus | media-alan osaaja, 60 op

Media-alan koulutuksessa tehdään sekä elokuvia että animaatioita, osallistutaan tapahtumien järjestämiseen sekä paljon muuta. Opetus tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Inarissa. Saamelaiskulttuuri, monikulttuurisuus, ja pohjoinen ulottuvuus ovat työskentelyn punaisina lankoina.

Media-alan osaajan opinnot

Opintojen aikana tehdään erilaisia toteutuksia monikameratuotannoista ja elokuvista aina lehteen sekä radioon. Opinnoissa työskennellään sekä ryhmissä että itsenäisesti.

Opintoihin sisältyy muun muassa Skabmagovat-elokuvafestivaalien tekninen toteutus sekä Ijahis idja –musiikkifestivaalin suoran verkkolähetyksen tekeminen. Media-alan osaajan opinnot ovat 60 op:n laajuiset. 

Media-alan osaaja työelämässä

Media-alan koulutuksesta saat valmiudet toimia alan laajalla kentällä. Opinnoista on laajaa yleissivistävää hyötyä kaikenlaisessa työ- ja harrastustoiminnassa.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan suoraan Saamelaisalueen koulutuskeskukseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydän oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Opiskelijat saavat todistuksen suoritetuista opinnoista. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan koulutus | media-alan osaaja, 60 op? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan koulutus | media-alan osaaja, 60 op täytä seuraavat tiedot: