Sivuston käyttötapa: Mobiili

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Päiväopinnot
Salo
Ammatillinen koulutus

Video

VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

VALMA

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus on tarkoitettu nuorille, jotka tarvitsevat vielä aikaa ja tukea ammatinvalintaan tai nuorille, jotka haluavat parantaa valmiuksiaan suorittaa ammatillinen perustutkinto. Ryhmään voi hakeutua myös, jos jo aloitetut ammatilliset opinnot keskeytyvät. Valmentava koulutus sopii myös nuorille maahanmuuttajille, jotka tarvitsevat vahvistusta suomen kielen taitoonsa ennen ammatillisia opintoja.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksessa tutustutaan eri aloihin ja ammatteihin koulutuskokeilujen ja työelämään tutustumisten kautta. Lisäksi ylläpidetään jo opittuja taitoja mm. kielissä ja matematiikassa. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka mahdollistaa yksilöllisen suuntautumisen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelijat jatkavat opintojaan ammatillisessa peruskoulutuksessa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilla.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

4500 opiskelijaa | 20 koulutusalaa | 50 tutkintoa | työelämätyytyväisyys 4,5 (asteikko 1-5) Ammatillinen koulutus on avain työelämään ja ovi tulevaisuuteen! Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja nuorille sekä osaamisen kehittämisvälineitä...


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta VALMA | ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot: