4,4 (5 Arvioinnit)

Santasport Lapin Urheiluopisto

paikassa Rovaniemi
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiin ja valitse itsellesi sopivin!

Sportisti paremmat koulutukset Rovaniemellä

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen ja kansainvälisen oppimisympäristön. Maan parhaat kouluttajat ja olosuhteet pitävät huolen siitä, että löydät urheiluopistolta kaiken, mitä liikkumiseen ja sen opiskeluun tarvitset, vuodenajasta riippumatta.

Loistava sijainti Rovaniemen keskustan kyljessä varmistaa myös sen, ettei aika käy pitkäksi vapaa-ajallakaan!

Haluatko lisätietoja Santasport Lapin Urheiluopiston koulutuksista?

Lisätietoja Santasport Lapin Urheiluopiston koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Saat myös lisätietoja suoraan koulutuksen järjestäjältä tekemällä yhteydenottopyynnön.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Leopold
04 loka 2012

Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia j...

Näytä lisätiedot
4/5
-
07 helmi 2012

Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!

5/5
Opiskelija
07 helmi 2012

Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu