Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee noin 500 opiskelijaa.  Opistolla on kaksi yksikköä, Huittisissa ja Kokemäellä.

Opetusta järjestetään niin peruskoulu- kuin lukiopohjaisille opiskelijoillekin. Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus ammattilukioon.

Alta löydät sekä Huittisten, että Kokemäen toimipisteessä järjestettävät opinnot. Merkonomiksi, eläintenhoitajaksi, maaseutuyrittäjäksi ja puutarhuriksi voi opiskella myös aikuisena.

Huittisten yksikkö

• liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi
  • tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi

Kokemäen yksikkö

• maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja tai maaseutuyrittäjä
  • puutarha-alan perustutkinto, puutarhuri
  • talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja

Haluatko lisätietoa Huittisten ammatti-ja yrittäjäopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen