Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Tradenomi on käytännönläheinen liiketalouden osaaja. Tradenomina työllistyt monipuolisiin asiatuntijatehtäviin palvelualoille tai kuntien ja valtion hallinnollisiin tehtäviin. Myös teollisuus tarjoaa erilaisia liiketalouden alan tehtäviä tradenomeille.

Tradenomilla on laaja liiketaloudellinen perusosaaminen. Tradenomina ratkot markkinointiin, myyntiin, taloushallintoon tai henkilöstöhallintoon liittyviä haasteita.  Koulutus antaa myös hyvät yrittäjyysvalmiudet.

Koulutuksen myötä saat hyvät valmiudet kehittää liiketoimintaa ja toimintatapoja muuttuvissa toimintaympäristöissä. Valmistuttuasi työskentelet tuloksellisesti ja vastuullisesti, sekä osana tiimiä että itsenäisesti.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tradenomin monimuoto-opinnot toteutetaan Savoniassa pääosin verkko-opintoina, joten opinnot sopivat mainiosti myös työelämässä oleville! Koulutukseen voi osallistua myös muualta Suomesta.

Opinnoissa saat laaja-alaisen liiketoiminnan, talouden suunnittelun ja hallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin osaamisen.  Valinnaisten opintojen tarjonta antaa mahdollisuuden syventää ammatillista profiilia esimerkiksi henkilöstöhallinto-osaamiseen. Halutessasi voit vahvistaa kehittämisosaamista oman työpaikkasi projektissa, jonka voit sisällyttää opintosuorituksiin.

Monimuoto-opiskelijat osallistuvat koulutuksen aikana yksittäisiin intensiivipäiviin.  Intensiivipäivät toteutetaan lähiopetuksena ja niitä on korkeintaan muutama/ lukuvuosi. Opiskelijan tulee olla läsnä intensiivipäivillä.

Tradenomin tutkintoon sisältyy laaja valinnaisten opintojen osuus. Voit syventää osaamistasi esimerkiksi juridiikassa, IT-taidoissa tai henkilöstöhallinnossa.  Valinnaisissa yrittäjyysopinnoissa voit kehittää omaa yritysideaasi ja vahvistaa yrittäjävalmiuksiasi. Myös runsas kieliopintojen tarjonta on käytettävissäsi.

Uramahdollisuudet

Liiketalouden tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät. Liiketalouden tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia vastuullisissa suunnittelu-, johtamis- ja asiantuntijatehtävissä.

Työpaikkanasi voi olla eri alojen yritykset tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Osana opintojasi saat valmiudet myös kansainväliseen toimintaan, mikä laajentaa työmahdollisuuksiasi entisestään. Opinnot antavat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä.

Esimerkkejä tulevista tehtävänimikkeistäsi ovat muun muassa: asiakasneuvoja, asiakaspalvelupäällikkö, digimarkkinoinnin suunnittelija, kirjanpitäjä, markkinointipäällikkö, myyntipäällikkö, palveluneuvoja, vientisihteeri.

.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jatko-opinnot

Tradenomina voit hakeutua opiskelemaan liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa (YAMK) hankittuasi tutkinnon suorittamisen jälkeen kolme vuotta soveltuvaa työkokemusta. Tradenomiopinnot antavat hyvän pohjan myös yliopistossa tapahtuvalle maisterikoulutukselle.

Opiskelijatarinoita

Empisen kautta jatko-opintoihin – Tradenomin tutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet työelämään

Kalle päätyi opiskelemaan Savonia-ammattikorkeakouluun liiketalouden tutkinto-ohjelmaan pienen empimisen jälkeen. Päätös tradenomin opinnoista osoittautui loistavaksi ratkaisuksi. Lue lisää Kallen tarinasta!Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Jani
Monimuoto toteutus on loistava tapa sovittaa työelämä ja opiskelu yhteen. Savoniassa opetus on laadukasta ja ajanhermolla. Opiskelussa korostuu itsenäisyys ja omat tekemiset onkin tärkeää aikatauluttaa hyvin. Opinnoissa otetaan hyvin huomioon olemassa olevat osaamisalueet ja näin opinnoissa eteneminen on sujuvaa.
Marjam.
Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa (liiketalous) on todella ammattitaitoiset opettajat ja oppimisympäristönä käytetään myös Kuopion alueen innovatiivisimpia yrityksiä. Opettajat ovat tehneet tehopaketin opiskelijoille ja panostavat erittäin paljon kurssien sisältöön ja monilla kursseilla on ulkopuolisia ammattilaisia kertomassa ja opettamas...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: