Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto

Tervetuloa oppimaan ja kasvamaan mestariksi!

Ammatillista koulutusta arvostetaan! Hyvä ammattitaito kehittyy koulutuksen ja työnteon vuorovaikutuksena ja se antaa hyvät valmiudet sijoittua työhön, jatko-opintoihin sekä mahdollisuudet täysipainoiseen elämään. Vain oppijoista voi tulla mestareita!

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto SAMI on monialainen valtakunnallisesti palkittu ammatillinen oppilaitos. Seitsemällä koulutusalalla on tarjolla:

• ammatillista peruskoulutusta
  • lisä-, täydennys- ja oppisopimuskoulutusta
  • ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaavaa ja valmistavaa koulutusta, ammattistartti,
  • valmentavaa ja kuntouttavaa opetusta ja ohjausta
  • koulutusta maahanmuuttajille

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa ammatillisissa perustutkinnoissa opiskelija voi valita yksilöllisen urapolun. Teemoina ovat työssäoppiminen, taitaja, moniosaaja, kansainvälisyys, yrittäjyys, lukio-opinnot ja kilpaurheilu.

Ammatillinen aikuiskoulutus Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa

Ammatillinen aikuiskoulutus perustuu vahvasti näyttötutkintojärjestelmään. Näyttötutkintojärjestelmän keskeinen periaate on henkilökohtaistaminen. Sillä tarkoitetaan tutkinnon suorittajan ja opiskelijan ohjaus-, neuvonta-, opetus- ja tukitoimien asiakaslähtöistä suunnittelua ja toteutusta.

Tutkintosuoritus ja opiskelu henkilökohtaistetaan hakeutumisessa, tutkinnon suorittamisessa ja tarvittavan ammattitaidon hankkimisessa. Tämä tarkoittaa, että opiskelijalla on mahdollisuus hyödyntää eri ympäristöissä oppimaansa ja jo aikaisemmin hankkimaansa osaamista suorittaessaan tutkintoa ja opiskellessaan uutta.

Tervetuloa SAMIin!

Kiinnostuitko opiskelusta SAMIssa?

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa on tutkitusti hyvä oppia! Lisätietoa Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta saat täyttämällä yhteydenottopyynnön, jolloin SAMIsta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen