Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Seinäjoki
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto 

Hiusala on trendikäs, muotia ja alan viimeisiä suuntauksia seuraava kauneudenhoitoala, joka vaatii alan ammattilaisilta innostusta pysyä jatkuvasti mukana alan uusissa tuulissa. Alalla työskentely on ihmisläheistä palvelua sekä palveluiden ja tuotteiden markkinointia. Pärjätäkseen oiskelijalta vaaditaan sitoutumista, aikatauluissa pysymistä, joustavuutta, hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto suoritetaan parturi-kampaajan osaamisalassa, joka antaa tuleville parturi-kampaajille perusvalmiudet toimia hiusten käsittelyn ja tyylisuunnittelun asiantuntijoina.

Parturin tai kampaajan opintojen sisältö

Opintoihin sisältyy seuraavia opintokokonaisuuksia:

  • hiusten leikkaaminen ja partakäsittelyt
  • kampaukset ja ehostus
  • värjäyskäsittelyt
  • permanenttikäsittelyt
  • hiusalan yrittäjyys ja yritystoiminta 

Työllistyäkseen alalle ja vastatakseen asiakkaiden haasteisiin opiskelijalta vaaditaan ammattitaidon lisäksi hyviä verkostointikykyjä luodakseen itselleen oman asiakaskunnan. Asiakkaat ovat kiinnostuneita henkilökohtaisesta ja yksilöllisestä palvelusta.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, parturi tai kampaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: