Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Seinäjoki, Ähtäri
marker Hakuaika käynnissä
Alkavat koulutukset
Seinäjoki Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Ähtäri
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

Kotityöpalveluilla tarkoitetaan ihmisten arkipäivän auttamista eri elämäntilanteissa ja eri ympäristöissä, tehtävissä, joissa ei tarvita terveyden- ja sairaanhoitoalan ammattikoulutusta. Kotityö- ja puhdistuspalvelualalla opiskelijat suorittavat kolmevuotisen perustutkinnon ja valmistuvat kotityöpalvelun monitoimiosaajiksi kodinhuoltajiksi.

Arkipäivän auttaminen asiakkaille voi olla palveluja esimerkiksi ruokailussa, puhtaanapidossa, vaatehuollossa, juhlien järjestämisessä, hankinnoissa sekä taloudellisissa asioissa. Alan osaamista on vahva kodin talous-, ympäristö- ja kuluttaja-asioiden tuntemus sekä taito palvella ja käsitellä joustavasti ja huomaavaisesti erilaisia ihmisiä ja kuluttajaryhmiä.

Kodinhuoltaja työelämässä

Kodinhuoltaja on kodin arjen ammattilainen. Kodinhuoltaja osaa tehdä siivous-, ruoanvalmistus- ja tekstiilienhuoltotehtäviä sekä avustaa asiakkaita päivittäistoiminnoissa. Kodinhuoltajan työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset asiointitehtävät, kuten käynti postissa, pankissa tai kaupassa. Viriketoimintaan ja vapaa-aikaan liittyvät palvelut ovat osa monipuolista palvelutarjontaa. Kodinhuoltaja osaa liittää tuotteisiinsa ja palveluihinsa myös suomalaista tapakulttuuria ja ruokaperinnettä.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja täytä seuraavat tiedot: