Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala | artesaani

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kurikka
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala | artesaani

Artesaani | restaurointi

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala, artesaani

Valmistut artesaaniksi ja saat monipuoliset valmiudet tehdä töitä sisustusalalla tai restaurointialalla. Meillä opit tekemisen kautta. Restaurointiala tarjoaa sinulle monipuolisia työtehtäviä. Valmistuttuasi voit työllistyä perinteisiin restaurointitehtäviin tai neuvonnan ja asiakaspalvelun pariin, suunnitteluun tai myyntityötehtäviin. Pääset verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kesken, mikä on olennainen osa restaurointialaa.

Opintojen sisältö

Kun valitset restaurointialan osaamisalan, pääset perehtymään restaurointialan materiaaleihin, perus- ja erikoistyötekniikoihin. Saat tehdä aitoja asiakastöitä todellisissa työelämän kohteissa. Alussa selvitetään aina työkohteen, kuten talon, oven, ikkunan tai huonekalun kunto, ja määritellään korjaustoimenpiteet.

Tämän jälkeen kohde restauroidaan tehdyn suunnitelman mukaisesti. Työtapoja ovat esimerkiksi mukailumaalaustekniikat, ornamenttimaalaukset, illuusiomaalaukset ja lavastemaalaukset. Tutustut myös muun muassa tapetointiin ja perinteisten maalien valmistukseen.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala, artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala | artesaani? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala | artesaani täytä seuraavat tiedot: