Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinnon ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Aloitus: Joustavasti
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Seinäjoki
Koulutustyyppi: Ammattitutkinnot
Oppilaitos: Sedu

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka hoitavat monipuolisia ja laaja-alaisia taloushallinnon tehtäviä pienissä tai keskisuurissa organisaatioissa tai suuren organisaation talousosastolla.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on alan työkokemusta 3-5 vuotta. Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on työ- tai harjoittelupaikka.

Suorittamalla taloushallinnon ammattitutkinnon saat laaja-alaiset taidot työskennellä alan tehtävissä. Tehtävissä tarvitaan numerotarkkuutta, huolellisuutta ja jatkuvaa alan kehittymisen seurantaa. Opiskeluna aikana kehität valmiuksiasi käyttää ja hyödyntää nykyaikaisia, sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi kirjanpitäjänä, palkanlaskijana tai muissa taloushallinnon tehtävissä. Olet myös vahvistanut osaamistasi aidoissa työtehtävissä jo opiskelun aikana.

Tutkinnon sisältö

Taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa voit valita yhden kolmesta osaamisalasta, kirjanpitäjän, palkanlaskijan tai talousassistentin osaamisalan. Osaamisalan pakollisten tutkinnonosien lisäksi valitset kaksi valinnaista tutkinnonosaa. Valinnaisiksi tutkinnon osiksi voit valita myös toisen osaamisalan pakollisen tutkinnon osan.

Valmistavan koulutuksen tavoitteena on saada riittävä ammattitaito tutkinnon suorittamiseksi. Opiskelija osallistuu ohjaukseen henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, tekee valittuihin opintojaksoihin liittyvät verkko-opinnot sekä hankkii ja vahvistaa ammattitaitoaan työtehtävissään omalla työ- tai harjoittelupaikalla tutkinnon perusteiden mukaisissa työtehtävissä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Taloushallinnon ammattitutkinto

Kustannukset

Tutkinto ja siihen valmistava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Muutoin tutkintoon valmistavan koulutuksen osallistumismaksu on 350 € + tutkintomaksu 58 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinnon ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taloushallinnon ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: