Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja

Sedu
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kurikka
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja


Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-alan opinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden hankkia elektroniikan, esitystekniikan ja tietotekniikan uusimmat tiedot ja valmiudet toimia erilaisissa työtehtävissä. Opinnoissa on tärkeää oma-aloitteisuus ja yleinen kiinnostus alaa kohtaan. Kielitaito ja joustavuus antavat mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Elektroniikka-asentajan opinnot

  • esitystekniikan toteuttaminen tapahtumissa
  • elektroniikan sovellukset ja mittavälineiden käyttö
  • langalliset ja langattomat tiedonsiirtotekniikat
  • asennus ja ylläpitotyöt
  • suunnittelu-, mallinnus- ja simulointiohjelmistojen käyttö
  • esim. matkapuhelimissa, kodintekniikassa ja esitystekniikassa käytettävien tietokone- tai mikroprosessoriohjattujen järjestelmien ohjelmointi, päivittäminen ja korjaaminen
  • työvälineinä mm. 3D-tulostin, monikamerajärjestelmät, valokuituhitsi, tablet -tietokoneet, valo- ja äänimikserit, kännykät, mittalaitteet, jännitelähteet, juotosasemat, antenni- ja verkkotesterit

Elektroniikka-asentaja työelämässä

Valmistunut elektroniikka-asentaja voi työskennellä erilaissa työtehtävissä esimerkiksi elektroniikan, tietokone- ja AV-tekniikan ja tietoliikenteen aloilla teknisessä tuessa, ylläpidossa, testaus- ja asennustehtävissä. Tyypillisiä työtehtäviä elektroniikka-asentajille ovat myös kiinteistöasennukset, huoltotoiminta sekä tapahtumatekniikan yrityksien elektroniikka-asennukseen liittyvät toimenpiteet.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja täytä seuraavat tiedot: