Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittoriksi tähtäävän on suoritettava leipomoalan koulutusohjelma, joka kuuluu elintarvikealan perustutkintoon. Leipuri-kondiittori valmistaa ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksia sekä konditoriatuotteita käsityönä tai automatisoidussa tuotannossa.

Leipuri-kondiittorin koulutus

Opintojen aikana harjoitellaan leipomo- ja konditoria-alan työtehtävissä vaadittavia tietoja ja taitoja, ja opinnoissa painotetaan käsillä tekemistä. Koulutukseen sisältyy työssäoppimisjaksoja erilaisissa alan yrityksissä. Opiskelijan kiinnostuksen mukaan ammatillista osaamista laajennetaan valinnaiskurssien avulla.

Leipuri-kondiittori työelämässä

Valmistuneet leipuri-kondiittorit työskentelevät esimerkiksi leipomoissa, konditorioissa, kahviloissa, teollisuusleipomoissa sekä pitopalveluyrityksissä. Myös alan koulutus-, neuvonta- ja markkinointitehtävät ovat valmistuneen mahdollisia työtehtäviä.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori täytä seuraavat tiedot: