Speedway to work | lähihoitaja

Stadin AO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Useita paikkakuntia
Ammatillinen koulutus
Nainen ja hoitaja

Speedway to work | lähihoitaja

Onko sinulla jäänyt sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, kesken
kahden vuoden sisällä? Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalan tehtävissä (hoiva-avustaja, henkilökohtainen avustaja), mutta sinulta puuttuu tutkinto?

Stadin AO tarjoaa mahdollisuuden suorittaa perustutkinto hyödynytäen kaikkea sinulla jo olevaaosaamista puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Jokaiselle opiskeiljalle luodaan oman näköinen ja opiskelijan tarpeisiin sopiva suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi.Puuttuva osaaminen hankitaan pääosin työelämässä ja eri oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Speedway to work -malli on loistava mahdollisuus kaikille, jotka haluavat suorittaa puuttuvan hiusalantutkinnon tai saada kesken jääneen tutkinnon suoritettua. 

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan tehtävissä työskenteleville (hoiva-avustaja, henkilökohtainen avustaja), joilta puuttuu alan ammatillinen perustutkinto. Katso lisää oppilaitoksen sivuilta.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Speedway to work | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Speedway to work | lähihoitaja täytä seuraavat tiedot: