Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration

Estonian Business School EBS
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Haku käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
Maisteriohjelmat

Video

EBS Master's programmes.

   

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration

Kansainvälisen liiketoiminnan uusittu maisteriohjelma tarjoaa opiskelijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kokonaisvaltainen liiketalouden osaaminen erikoisalaosaamiseen. Estonian Business Schoolin näkemyksen mukaan liiketoimintojen syvällinen tuntemus antaa valmistuneelle paremmat valmiudet työskennellä johtajan tai asiantuntijan tehtävissä.

Opintokokonaisuuden suorittaneet ovat oman erikoisalansa asiantuntijoita, jotka kykenevät käsittelemään strategisia liiketoimintakysymyksiä yrityksen eri toimintatasoilla. 

Liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelmassa on mahdollista opiskella seuraavasti:

 • EBS Helsingissä: Intensiivijakso-opetusta – kaksi täyspitkää opetuspäivää joka toinen viikko.

Myös vaihto-opiskelu maisteriopintojen aikana on mahdollista. EBS:lla on yli 70 partneriyliopistoa joista suurimmassa osassa yliopistovaihdon yhdeksi lukukaudeksi mahdollistaa Erasmus+ -ohjelma. 

Kokopäiväisen opinto-ohjelman opetus on suunniteltu siten, että opintojen aikana on mahdollista jatkaa (osa-aikaisesti) työntekoa. 

Oppimistavoitteet

 • Yleinen liiketalouden asiantuntijuus yhdistettynä valitun erikoistumisalan perusteelliseen perehtyneisyyteen.
 • Kyky integroida ja soveltaa kriittisesti johtamisteorioita monimutkaisissa kansainvälisissä asiayhteyksissä.
 • Ymmärrys yhteiskunnallisista taustoista, mahdollisuuksista ja rajoitteista sekä siitä, miten yksilön toiminta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.
 • Korkea johtamisetiikka ja ammatillinen arvokkuus.
 • Liiketalodellisten tutkimusmetodien tunteminen ja kokemus niiden soveltamisesta eri asiayhteyksissä.
 • Erinomainen kriittisen ajattelun ja päätöksenteon kyky, joka takaa tehokkaan johtajuuden jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
 • Taito kommunikoida vakuuttavasti erilaisten tiedotusvälineiden ja yleisöjen kanssa erilaisissa asiayhteyksissä.
 • Proaktiivinen suhtautuminen elinikäiseen oppimiseen. 

Erikoistuminen opinnoissa

Valittavanasi on kolme erikoistumisvaihtoehtoa:

 • Johtaminen / Management & Leadership (Helsinki)
 • Rahoitus / Finance (Tallinna)
 • Markkinointi / Marketing (Tallinna)

Hakeminen

Hakeminen Helsingin ja Tallinnan tutkinto-ohjelmiin tapahtuu EBS Helsingin hakuaikoina Tammikuussa sekä Touko-Elokuussa. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun.

Maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on kandidaatintutkinto liiketaloudesta, taloustieteistä tai vastaava koulutus. Rahoituksen erikoistumisopintoihin vaaditaan kandidaatintutkinto rahoituksen alalta. 

Maisteriohjelmaan haussa otetaan huomioon aiemman koulutuksen lisäksi valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito, CV ja englanninkielinen motivaatiokirje, sekä haastattelun yhteydessä tehtävä englanninkielinen essee.

  Tutkinto / todistus

  Master of Arts in Social Sciences

  Kustannukset

  Lukukausimaksu Helsingissä

  • I lukukausi: 4581€
  • II lukukausi: 3804€

  EBS Helsingin opiskelijat voivat hakea Kelan ulkomaan opintotukea sekä -lainaa. EBS myöntää myös stipendejä hyvin opinnoissaan menestyneille opiskelijoille.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Estonian Business School EBS

  Estonian Business School EBS

  Estonian Business School (EBS) on Viron johtava kauppakorkeakoulu, joka sijaitsee Tallinnassa sekä Helsingissä. EBS on perustettu Tallinnaan vuonna 1988 ja EBS:n toinen kampus Helsinkiin vuonna 2014. EBS Helsingin kampuksella voit opiskella itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi (BA) tai kauppatieteiden maisteriksi (MA). Helsingissä...


  Lue lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Estonian Business School EBS

  Domus Gaudium, Mechelininkatu 3C
  00100 Helsinki

   Näytä puhelinnumero
  ebs.ee

  Arvioinnit

  Keskiarvo: 4

  Perustuu 2 arviointiin

  Alumni-jo
  Lopputyöprosessi on erittäin vaativa kokonaisuus. Ohjaus olisi voinut olla parempaa, mutta se täytti sille asetetut kriteerit. Maisterityöltä vaaditaan huomattavan paljon enemmän kuin kandidaattityöltä ja se on yleisesti ottaen tasokkaampi kuin vastaavat Suomessa. EBS haluaa näin suojella omaa mainettaan nostamalla kriteerit korkeiksi. Lopputyöh...
  Näytä kokonaan
  maisteriopiskelija
  Erittäin kansainväliset luennoitsijat ympäri maailmaa. Koulupäivät välillä 9 tunnin mittaisia sessioita. Koulupäivät torstai-lauantai. Sopii hyvin työssäkäyville. Maisteriopiskelijoilta odotetaan hyviä ennakkotietoja kandidaatin tason opinnoista. Englannin kielen taidon on oltava hyvä (magna lukiossa). Uusimis/korotuskäytäntö on huono: Viimeisin...
  Näytä kokonaan
  Tilaa lisätietoa

  Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen maisteriohjelma / Master’s programme in international business administration täytä seuraavat tiedot: