Arvioinnit Eläinkoulutuksen perustason verkkokurssit:sta

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 5 arviointiin

Pipsa Sipilä
Sain kurssilta enemmän mitä hain. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka kivaa opiskelu täällä oli.
Minna Kekkonen
Koulutus oli järjestetty ja jäsennelty erittäin hyvin. Kouluttajat ammattitaitoisia ja osasivat haastaa ajattelemaan ja oppimaan vielä enemmän. Erittäin hyvin toteutettu etäkoulutus ja vuorovaikutteinen keskustelu
Rosa
Koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin! Sain paljon uusia näkökulmia kouluttamiseen ja opin paljon uutta. Myös opettajat olivat ihania!
Anu
Moodle-pohjainen kurssi, jossa tehtävistä sai keskustella opettajien kanssa todella opettavaisesti. Opin paljon yleisestä eläinten koulutuspsykologiasta ja omasta lemmikistäni. Suoritin kurssin kanin kanssa, joten koiraa ei välttämättä tarvitse!
Susanna&Jesper
Materiaali oli hyvä ja selkeä. Opettajien kommentointi haastoi ajattelemaan asioita tarkemmin. Erittäin hyvä perustason koulutus.
Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
NÄIN SIVUSTOMME TOIMII

Etsi sinua