Ammattitutkinnot

HR-assistentin koulutus verkossa

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-assistentin koulutus verkossa

HR-assistentin koulutus verkossa

Koulutuksessa voit opiskella monipuolisesti ja käytännönläheisesti HR-assistentin työtehtäviin liittyviä asioita, kuten henkilöstöpalvelujen perusteita, työlainsäädäntöä, palkanlaskentaa, henkilöstöhallinnon tukipalveluita ja sisäistä laskentaa. Verkkokurssit koostuvat teoriakokonaisuuksista, videoista, esimerkkitehtävistä ja harjoitustehtävistä. Tukenasi ovat tarpeesi mukaan asiantuntevat kouluttajamme. Opit ymmärtämään henkilöstöpalveluiden roolin yrityksessä ja osaat tukea yrityksen johtoa henkilöstöasioiden hoitamisessa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintopolku aiemman osaamisen ja oman osaamisen kehittämisen näkökulmasta. HR-assistentin koulutus on joustava, täysin verkossa toteutettava henkilöstöhallinnon koulutus.

Opiskele etänä verkossa kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen

Ohjattu koulutus on järjestetty kokonaan verkossa hyödyntäen Pinja-oppimisympäristöä. Vuorovaikutteiseen ja yhteisöllistä oppimista tukevaan koulutukseen kuuluu verkkoluentoja virtuaaliluokassa ja muita itsenäisesti suoritettavia verkko-opintoja tehtävineen.

Kaksi polkua opiskella HR-assistentiksi:

  1. Omaehtoisena lisäkoulutuksena, jolloin suoritat oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan HR-assistentin verkkokursseja.
  2. Tutkintoon johtavana koulutuksena, jolloin suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Omaehtoiseen lisäkoulutukseen ei ole vaatimuksia aikaisemmasta koulutuksesta tai kokemuksesta.

Tutkintoon johtava koulutus on suunnattu henkilöille, jotka jo toimivat henkilöstöhallinnon tehtävissä ja suorittavat koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koulutukseen haetaan koulutuksen järjestäjän kotisivuilla.

HR-assistentin koulutus soveltuu

  • alalla oleville henkilöstöassistenteille, henkilöstösihteereille, palveluassistenteille ja palkanlaskijoille tai
  • alanvaihtajille ja alasta kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Omaehtoisesta lisäkoulutuksesta saat todistuksen koulutukseen osallistumisesta ja suorittamistasi verkkokursseista.

Tutkintoon johtavasta koulutuksesta saat todistuksen liiketoiminnan ammattitutkinnon tai tutkinnon osien suorittamisesta sekä todistuksen HR-assistentin koulutukseen osallistumisesta ja suorittamistasi verkkokursseista.

Kustannukset

Omaehtoisen lisäkoulutuksen hinta määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaan. Verkkokurssien hinnat vaihtelevat 140 € – 270 € välillä.

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintoon tai tutkinnonosiin johtavaa koulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 500 €, kun suoritat 2-3 tutkinnonosaa. Mikäli suoritat vain yhden tutkinnon osan, omavastuuosuus on 300 €.

Oppisopimuksella opiskeltaessa, kysy hintaa oman alueesi oppisopimustoimistosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-assistentin koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin...

Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu