Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Mänttä-Vilppula
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | monimuotototeutus

Tavoite

Tutkinto-ohjelman tavoitteena on valmentaa sinut toimimaan vastuullisena yrittäjänä tai yrittäjähenkisenä ammattilaisena erityisesti pienessä tai keskisuuressa yrityksessä tai yhteisössä. Tarkoituksena on, että tunnet liiketoiminnan perusteet ja pystyt koko ajan lisää oppimalla ja tutkimalla tekemään perusteltuja päätöksiä kompleksisessa maaillmassa yrityksesi ja työyhteisösi tarpeisiin sopivasti. Osaat hyödyntää tiimien ja verkostojen potentiaalin, johtaa vastuullisesti ja saada aikaan merkityksellistä liiketoimintaa.

Opintojen aikana opit ideoimaan, innovoimaan ja arvioimaan liiketoimintamahdollisuuksia. Pääset hinnoittelemaan, laskemaan kannattavuutta, markkinoimaan ja myymään mahdollisesti itse luomaasi tuotetta tai palvelua. Luot vision ja arvot sekä laadit strategioita niiden mukaisen toiminnan aikaansaamiseksi. Ymmärrät yrityksen tai työyhteisön taloudellisen, ekologisen ja eettisen vastuun merkityksen ja pystyt luomaan toimivan tiimin. Kehityt johtamisessa.

Valmistut tradenomiksi, joka ymmärtää liiketoimintaa kokonaisuutena ja omaa hyvät käytännön taidot. Valmistuttuasi olet taitava tiimityöskentelijä, kehittämishenkinen ja tiedonhankintaitoinen yritystoiminnan moniosaaja. Kykenet oppimaan jatkuvasti lisää työssäsi ja olemaan arvokas työyhteisöllesi.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisen vuoden aikana otat haltuun liiketoiminnan osa-alueiden perusteet sekä opit luomaan ja kehittämään tuotteita ja palveluja. Opiskelu-, itsensäjohtamis-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitosi vahvistuvat. Opit näkemään ja rakentamaan liiketoimintamahdollisuuksia. Saavutat virkamiehiltä vaadittavan taitotason ruotsin kielessä. Voit aloittaa oman yritys- tai projekti-ideasi kehittämisentai hankkia työkokemusta harjoittelupaikassa.

Toisena vuonna perehdyt tarkemmin vastuulliseen liiketoimintaan eli opit toimimaan niin yrityksen talous-, henkilöstö- kuin ekologistenkin menestystekijöiden parissa. Pystyt tutkimustaitojasi hyödyntäen tavoittamaan asiakkaat ja lanseeraamaan uuden tuotteen tai palvelun markkinoille. Samaan aikaan voit jatkaa oman yritys- tai projekti-ideasi parissa työskentelyätai kerätä lisää osaamista harjoittelupaikassa.

Kolmantena vuonna keskityt kehittymään lisää erityisesti yrittäjälle elintärkeissä taidoissa. Yrittäjän on osattava johtaa yritystään, joten opit toimimaan talouden tunnuslukujen perusteella, tehostamaan myyntiä ja huolehtimaan henkilöstöstä. Pystyt hyödyntämään verkostoja ja tutkittuun tietoon perustuen rakentamaan erilaisia skenaarioita yrityksen tulevaisuuden varalle. Osaat johtaa yrityksen suunnanmuutoksen tarpeen mukaan kohti kansainvälistä kasvua tai hallittua alasajoa.

Voit halutessasi valita syventäviin ammattiopintoihisi muita liiketalouden opintoja esimerkiksi verkkokurssitarjonnasta tai Mänttä-Vilppulan tai Virtojen toimipisteiden tarjonnasta.

Viimeisen puolen vuoden aikana osoitat osaamisesi opinnäytetyöllä. Täydennät osaamisportfoliotasi vapaasti valittavilla opinnoilla ja joko omassa yrityksessäsi, projektisi parissa tai harjoittelupaikassa työskentelemällä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere