Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja
Elintarvikealan ammattilaisena työskentelet monipuolisella ja kehittyvällä alalla, jossa tarvitaan laajaa ammattitaitoa. Elintarvikealan työssä olet mukana jatkuvasti uudistuvien tuotteiden valmistuksessa ja valmistustekniikoiden ja -prosessien kehittämisessä. Elintarvikeala tarjoaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia työllistyä.
Elintarvikealan perustutkinnossa osaamisalaksi voit valita elintarvike-, leipomo- tai lihateknologian. Opiskelet elintarvikealan perusteita ja erilaisia elintarvikkeiden valmistusprosesseja käytännössä. Hepolamminkadun toimipisteessä teet osaamisalavalinnan heti opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä esittämällä toiveesi osaamisalasta. Osaamisalan valintaan vaikuttavat oman toiveesi lisäksi yhteishaussa saamasi pisteet. Kangasalan toimipisteessä valitset osaamisalan opintojen alettua. Elintarvike- ja lihateknologiaa opiskelet toisena ja kolmantena vuonna Hepolamminkadun toimipisteessä.
Tredu tarjoaa kolme osaamisalaa
Tredun elintarvikealan perustutkinnon ensimmäisenä vuonna opiskelet kaikille yhteisiä elintarvikealan perusteita ja erilaisia elintarvikkeiden valmistusprosesseja käytännössä. Perusteiden jälkeen syvennyt osaamisalaan, joka määräytyy sekä oman mielenkiintosi että yhteishaussa saamiesi pisteiden mukaisesti. Opetusta järjestetään Tredun Hepolamminkadun toimipisteellä Tampereella ja Kangasalan toimipisteellä.
Elintarvikkeiden valmistaja
Elintarvikkeiden valmistaja osaa valmistaa, pakata ja varastoida elintarvikkeita sekä toimia myynti- ja tuotekehitystehtävissä. Työmahdollisuudet ovat monipuoliset mm. valmisruokateollisuudessa, lihan ja kalan jatkojalostuksessa, makeis- ja juomateollisuudessa, elintarvikemyymälöissä tai tavaratalojen herkkukeittiöissä.
Leipuri-kondiittori
Leipuri-kondiittori valmistaa ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä ja konditoriatuotteita. Työssä korostuvat hyvät kädentaidot ja luovuus. Työpaikkoja tarjoavat muun muassa leipomot, konditoriat, paistopisteet sekä pitopalveluyritykset.
Lihatuotteiden valmistaja
Lihatuotteiden valmistaja käsittelee, valmistaa ja pakkaa erilaisia lihavalmisteita. Opintojen aikana perehdytään tuotantoeläinten anatomiaan ja opetellaan leikkaamaan lihaa. Työpaikkoja löytyy esimerkiksi lihavalmistetuotannosta, elintarvikemyymälöistä ja tavaratalojen herkkukeittiöistä.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Lisätietoa elintarvikealan perustutkinnosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Tredu on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!
Hakeminen
Tutkinto / todistus
Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori tai lihatuotteiden valmistaja
Ota yhteyttä
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...
Yhteystiedot
Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja täytä seuraavat tiedot: