Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto- ja ympäristöneuvoja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ylöjärvi
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto- ja ympäristöneuvoja

Suoritettuasi Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon Sinulla on laaja-alainen osaaminen luonto- ja ympäristöalalta. Työssäsi ohjaat kansalaisia vastuulliseen ja ympäristömyönteiseen toimintaan. Työpaikkasi on kuntien, erilaisten järjestöjen, oppilaitosten, yhdistysten, luontokouluissa sekä erilaisissa hoitolaitoksissa ja omassa yrityksissä.

Luonto- ja ympäristöneuvoja

Luonto- ja ympäristöneuvojana lisäät ihmisten luonto- ja ympäristötietoutta. Osaat hyödyntää erilaisia ympäristökasvatuksen menetelmiä järjestäessäsi erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia, luontoretkiä ja erilaisia koulutustilaisuuksia.

Opinnot koostuvat pakollisista ammatillisista tutkinnon osista: Kestävällä tavalla toimiminen 40 osp sekä luonto- ja ympäristöneuvonta 35 osp. Opintoihin sisältyy myös ulkoilureittien rakentamiseen ja kunnostamiseen sekä yritystoiminnan suunnittelun opintoja. Lisäksi suoritetaan muita valinnaisia tutkinnon osia 40 osp (osaamispistettä). Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina. Lähiopetus on maastopainoitteista.

Koulutus on kaksivuotinen ja on suunnattu lukion tai ammatillisen tutkinnon suorittaneelle. Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen osaamisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto- ja ympäristöneuvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto- ja ympäristöneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | luonto- ja ympäristöneuvoja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: