Sivuston käyttötapa: Mobiili

Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ylöjärvi
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsäalan perustutkinnolla saat laaja-alaiset valmiudet toimia metsäalan työtehtävissä. Tredussa voit opiskella metsäalan perustutkinnon metsäkoneenkuljetuksen (metsäkoneenkuljettaja), metsäkoneasennuksen (metsäkoneasentaja) ja metsätalouden (metsänomistajan metsäkoulu) osaamisalaa. Metsäalan opiskelu on käytännönläheistä ja metsä tulee sinulle opintojen aikana kokonaisvaltaisesti tutuksi.

Metsäkoneenkuljettaja

Metsäkoneenkuljettajan tutkinto avaa väylän moniin ammatteihin. Voit työskennellä metsäkonealan yrityksissä, huolto- ja korjaamoyrityksissä, koneiden valmistus- ja myyntiorganisaatioissa tai omassa yrityksessä. Suomalainen metsäkonekuljettaja on haluttu myös ulkomailla.

Metsäkoneasentaja

Metsäkoneasentajana/raskaskoneasentajana huollat ja korjaat puunkorjuukoneita sekä muita liikkuvia työkoneita, kuten esim. maansiirtokoneita. Sinun osaamisalueita tulee olemaan työkoneiden rakenteiden tuntemus, vianetsintä, korjaus ja huolto. Emme voi kuitenkaan unohtaa koneiden tietojärjestelmien hallintaa vianetsinnässä ja koneiden säädössä. Sinulle tulee mahdolliseksi työskennellä varsin monella allalla kuten metsäkoneasentajana, liikkuvien työkoneiden asentajana, hydrauliikka-asentajana, huoltoneuvojana ja varaosamyyjänä.

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsänomistajan metsäkoulussa saat käytännönläheisiä, oman metsäsi hoidossa hyödynnettäviä tietoja ja taitoja. Opit mm. tekemään metsänhoito- ja puunkorjuutöitä raivaus- ja moottorisahalla. Lähiopetusta järjestetään yhtenä arki-iltana viikossa, Ylöjärven Pallotien toimipisteessä. Teoriaopinnot sisältävät myös ajankohtaisia luentoja metsäalan eri aiheista. Opintoihin kuuluu myös viikonloppuisin järjestettäviä käytännön maastoharjoituksia ja retkeilyjä. Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Metsäalan perustutkinto |metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: