Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Ammatilliset perustutkinnot
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Tammikuussa 2021

Verkossa
Tammikuussa 2021
Tredun koulutukset

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Suunnitteluassistentin työ on tietoteknisesti vaativaa asiakaspalvelutyötä. Alalla kuin alalla tarvitaan CAD-piirustuksia.

Koulutuksessa opit 3D mallinnusta ja -suunnittelua ja saat monipuolista CAD-osaamista sekä rakennusalan että teollisuuden suunnitteluun.

Jos viihdyt tietokoneen ääressä ja opiskelu digitaalisissa oppimisympäristöissä tuntuu sinusta mieluisalta, niin hakeudu opiskelemaan suunnitteluassistentiksi Treduun.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suunnittelutoimistojen ja teollisuuslaitosten erilaisiin suunnitteluprojekteihin tai kaupunkien, kuntien ja valtion suunnittelutoimistoihin. Koulutus on myös erinomainen pohja alan insinööriopintoihin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 2 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Koulutus toteutetaan päivä-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta ammatillisiin tutkinnon osiin on keskimäärin kaksi päivää viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Koulutus ja tutkinnon osien suorittaminen edellyttävät alan työssäoppimis- tai oppisopimustyöpaikkaa. Työssäoppimispaikka ei tarvitse olla etukäteen hankittuna.Tutkintoon kuuluvat myös yhteiset tutkinnon osat, jotka ovat yleissivistäviä opintoja.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: