Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Nurmijärvi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

TTS Maarakentamisen opiskelijoiden kokemuksia!

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja | TTS Työtehoseura

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Maarakennuskoneenkuljettajaksi opiskeleva saa hyvät perusvalmiudet rakennustyömaalla työskentelyyn, sekä itsensä ammatilliseen kehittämiseen.

Tyypillisesti suoritettavia tutkinnon osia ovat perustus- ja maarakennuskoneiden käytön lisäksi esim. liikennealueiden hoitokoneiden käyttö, maarakennuskoneen käyttö, maarakennuskoneen huolto, maarakennuskoneiden 3D-ohjaus, maa- ja kiviainesten jalostaminen, sekä maa-ainesten kuljetus ja kuljetusalan perustason ammattipätevyys. Tutkintoon voidaan sisällyttää osia myös muista tutkinnoista.

Toteutus 

Koulutus toteutetaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunnitelmaa päivitetään opintojen edetessä opiskelijan kiinnostuksen kohteiden ja työskentelymahdollisuuksien perusteella.
Koulutus on käytännönläheistä ja osa opiskelusta suoritetaan työssä oppien rakennustyömailla tai vastaavissa tehtävissä.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja harjoittelupaikan työtehtävistä riippuen 1 – 2 vuotta.

Maarakennuskoneenkuljettaja työelämässä

Maarakennuskoneenkuljettaja tekee rakennusten perustustöitä, sekä ympäristö- ja maisemointitöitä. Hän myös rakentaa, peruskorjaa ja ylläpitää kunnallistekniikkaa, teitä, katuja ja ulkoalueita, sekä toimii maa-ainesten tuotanto- ja kuljetustehtävissä.

Alan työpaikkoja on mm. maarakennus-, talonrakennus-, viherrakennus-, ja kiinteistönhoitoyrityksissä, valtiolla ja kunnilla, louhoksilla, kaivoksilla, jne. Moni koneenkuljettaja toimii myös yrittäjänä.

Hakeminen

Koulutus sopii kaikille maarakennuskoneenkuljettajan työtehtävistä kiinnostuneille, joilla ei ole aiempaa maarakennuskoneenkuljettajan tutkintoa, koulutusta tai työkokemuksella hankittua vastaavaa osaamista maarakennusalan ja koneenkuljettajan työtehtävistä.

Peruskoulun päättäneet ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja

Kustannukset

Mahdolliset kortti- ja viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: