Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | tradenomi | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | tradenomi | YAMK

Liiketoiminnan kehittäminen on tradenomin tutkinnon suorittaneille suunnattu työelämälähtöinen koulutus. Master-tason koulutuksen tavoitteena on parantaa työelämässä pätevöityneen tradenomin valmiuksia ottaa vastaan uusia haasteita muuttuvissa työ- ja toimintaympäristöissä sekä kykyä johtaa, kehittää ja uudistaa työyhteisön toimintaa. Opintojen aikana saat valmiuksia kriittiseen ajatteluun, luovaan ongelmanratkaisuun, yhteistyötaitoihin sekä tiimityö- ja verkostoitumistaitoihin.

Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen sisältö

Tradenomi (ylempi AMK) -tutkinnon laajuus on 90 opintopistettä ja opintojen suunniteltu kesto on 2 vuotta. Tutkinto muodostuu ydinosaamisesta (40 op), laajentavasta osaamisesta (20 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).  

Keskeinen osa Master-tutkintoja on opinnäytetyö. Opinnäytetyö toteutetaan työn tai työyhteisön kehittämisprojektina ja siinä yhdistyvät teoria, käytäntö ja uuden tietämyksen tuottaminen ja soveltaminen. Opinnäytetyö lisää opiskelijan asiantuntijuutta ja palvelee työelämän kehittämistarpeita. 

Liiketoiminnan kehittämisen koulutuksen toteutus

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | tradenomi | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan kehittämisen koulutus | tradenomi | YAMK täytä seuraavat tiedot: