Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu
Yhteenveto
16–19 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Turku

Alkavat koulutukset
Turku
23.8.2023

Turku
Joustavasti

Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja

Suorita kosmetologin tai kosmetiikkaneuvojan ammatilliset opinnot, kurssimuotoisesti tai osa kerrallaan. Suorita hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot Turun Kosmetologikoulussa. Opiskelu on intensiivistä ja joustavaa ja mottomme on: Tekemällä oppii.

Turun Kosmetologikoulussa voit opiskella lähiopetuksessa tai monimuotototeutuksessa.

Turun Kosmetologikoulun yhteydessä toimii Hoitola Estelle, missä harjoittelu suoritetaan. Hoitolassa harjoitellaan ja tehdään kaikkea kauneushoitolassa tarjottavia palveluja. Opettajat ovat paikalla koko ajan ja ohjaavat opiskelijoita.

Kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan työssä ovat tärkeitä myynti-, asiakaspalvelu- ja esiintymistaidot, luonteva asiakkaan kohtaaminen myynti- tai hoitotilanteessa sekä hienotunteisuus. Ammatissa keskeistä on myös edistää ihmisen hyvinvointia, kauneutta ja terveyttä tuottamalla korkealaatuisia ja rentouttavia kauneudenhoitopalveluja.

Hius- ja kauneudenhoidon neuvonnan osaamisalan opintojen kesto määräytyy aikaisemman koulutuksen ja työkokemuksen mukaan, mutta on pääsääntöisesti 16–19 kuukautta.

Turun Kosmetologikoulun käyneellä on mahdollisuus suorittaa myös kansainvälinen CIDESCO -tutkinto.

Kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja työelämässä

Kosmetologit työskentelevät kauneushoitoloissa, kylpylöissä, palvelutaloissa, kongressikeskuksissa ja hotelleissa, laivoilla tai tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla joko yrittäjinä tai työntekijöinä. Kosmetologit voivat työskennellä myös myynti- ja koulutustehtävissä.

Hoitotyössä kosmetologi suunnittelee, toteuttaa, myy ja markkinoi asiakkaalle kasvojen, vartalon, jalkojen ja käsien hoitoja sekä ehostusta. Lisäksi hän ohjaa ja neuvoo asiakasta värien käytössä, persoonallisen tyylin löytämisessä, ihon ja kehon itsehoidossa sekä ihonhoitotuotteiden valinnassa ja käytössä. Suuri osa hoitotyöstä tehdään käsin. Hoidossa käytetään myös erilaisia laitteita tehostamaan hoitotuloksia.

Kosmetiikkaneuvojat työskentelevät tavaratalojen, laivojen ja lentokenttien kosmetiikkaosastoilla myynti- ja esittelytyössä. Kosmetiikkaneuvoja voi työskennellä myös apteekeissa sekä kosmetiikan maahantuojien tukkumyynnissä myynti- ja koulutustehtävissä.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on peruskoulun oppimäärä, hyvä terveys ja 16 vuoden ikä.

Koulutuksesta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluun Studentumin/sähköpostin kautta tai puhelimitse. Ota Turun Kosmetologikouluun yhteyttä ja sovi haastatteluaika.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetiikkaneuvoja

Kustannukset

Koulumaksu määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman pohjalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

Turku Beauty Institute Oy – Turun Kosmetologikoulu

Turun Kosmetologikoulu on kansainvälinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, jolla on pitkä ja maineikas historia kauneudenhoitoalan opetuksessa. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana, alan neuvonta- ja myyntitehtävissä sekä muissa kauneudenhoitoalan asiakaspalvelutehtävissä. Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turku Beauty Institute Oy, Turun Kosmetologikoulu

Kauppiaskatu 11 E, 3 krs.
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
turunkosmetologikoulu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatilliset opinnot | perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja täytä seuraavat tiedot: