Materiaalitekniikka, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
Itsenäiset maisteriohjelmat

Materiaalitekniikka, maisteriohjelma

Materiaalitekniikan opinnot antavat sinulle ymmärrystä ja työkaluja liittyen globaalien kestävän kehityksen haasteiden ratkaisuun. Materiaalitekniikan insinöörinä osallistut käytettävien materiaalien valintaan ja kehittämiseen huomioiden materiaalin ominaisuudet. Tutkinto-ohjelmamme antaa sinulle poikkeuksellisen vahvat liiketoimintaosaamisen taidot ja meillä on erityinen painotus kestävään kehitykseen. Näin ollen osaat ottaa huomioon myös kustannusten vaikutukset sekä materiaalin kestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja kierrätettävyyden. Tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia vaativissa tekniikan alan tehtävissä niin teollisuuden kuin tutkimuksen saralla. Materiaalitekniikan koulutuksessa voit DI-vaiheessa syventyä energiateknologian materiaaleihin, moderneihin teollisuusmateriaaleihin tai terveysteknologian materiaaleihin. Nämä linjat liittyvät suoraan konkreettisiin globaaleihin tavoitteisiin: Edullista ja puhdasta energiaa, Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja ja Terveyttä ja hyvinvointia.

Turun yliopiston laaja koulutusprofiili antaa sinulle monipuoliset sivuainevalikoimat ja siten voit luoda itsellesi kiinnostavan ja monipuolisen opintokokonaisuuden. Materiaalitekniikan kursseilla käytämme monipuolisia opetusmenetelmiä, joissa itsetekeminen, havainnollistaminen ja linkittyminen alan tutkimukseen korostuu. Materiaalitekniikan diplomi-insinöörinä pystyt toimimaan työelämässä erilaisissa alan asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 70 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto