Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | sähkötekniikka | monimuotototeutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Päiväopinnot
Vaasa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | sähkötekniikka | monimuotototeutus

Tavoite

Sähkötekniikka tarjoaa laaja-alaisen osaamisen ja siten valmiudet monipuolisiin ja jatkuvasti uudistuviin työtehtäviin. Vaasan alue on yksi sähkö- ja automaatiotekniikan merkittävimmistä keskittymistä Suomessa, joten valmistuvalla sähköinsinöörillä on mahdollisuus työskennellä niin kansainvälisissä suuryrityksissä kuin suunnittelutoimistoissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Monipuolinen toiminta alueella mahdollistaa myös osaston henkilöstön ja opiskelijoiden tiiviin yhteistyön yritysten kanssa ja tarjoaa opiskelijoille opinnäytetyöaiheita sekä työharjoittelupaikkoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Usein yhteistyö jatkuu työsuhteena opintojen päätyttyä.

Koulutuksen sisältö

Yleiset opinnot

  • Perehdyttävät opinnot, kielet ja viestintä, matematiikka, luonnontieteet, tietojenkäsittely sekä yritystoiminta.

Ammatilliset perusopinnot

  • Sähkölaitteiden suunnittelu, teoreettinen sähkötekniikka, automaatio-, sähkönjakelu- ja sähkönkäyttötekniikka sekä elektroniikka ja tietotekniikka.

Suuntaavat opinnot

  • Sähköenergian jakelu: Syventymiskohteina ovat yleiset sähköverkot, niiden suojaus ja sähkönjakelun automaatio sekä rakennusten sähkösuunnittelu, rakennusautomaatio ja kiinteistöjen telejärjestelmät.
  • Teollisuuden sähköenergiajärjestelmät ja automaatio: Syventymiskohteina ovat hajautettu energiantuotanto, teollisuuden ja voimalaitosten sähköverkot, sähkömoottorikäytöt ja niiden säätö sekä teollisuuden ohjausjärjestelmät, instrumenttien valinta ja mitoitus sekä prosessien sovellusohjelmointi.

Lisäksi opintoihin sisältyy vapaasti valittavia opintoja,työharjoittelu sekä opinnäytetyö.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on noin 3300 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, bileet ja kaverit eivät tästä kaupungista lopu. Vaasan ammattikorkeakoulussa elät #parastaaikaa VAMK tarjoaa koulutusta kolmella eri alalla: tekniikka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: