Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Tavoite

Terveydenhoitajakoulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa valmiudet hoito- ja terveydenhoitotyön asiantuntemusta vaativiin tehtäviin sekä hoitotyön kehittämiseen moniammatillisessa työyhteisössä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Terveydenhoitaja on hoitotyön, terveydenhoitotyön ja terveyden edistämisen asiantuntija. Keskeistä terveydenhoitajan työssä on väestön osallistaminen ja aktivoiminen oman terveytensä ylläpitämiseen ja edistämiseen. Terveydenhoitotyö perustuu tieteelliseen ja käytännölliseen tietoon ja sen soveltamiseen.

Terveydenhoitajakoulutus rakentuu sairaanhoitajan tutkinnosta, jolloin tutkinnon suorittanut laillistetaan terveydenhuollon ammattihenkilöksi sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on noin 3300 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Ammattikorkeakoulu tekee tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, bileet ja kaverit eivät tästä kaupungista lopu. Vaasan ammattikorkeakoulussa elät #parastaaikaa VAMK tarjoaa koulutusta kolmella eri alalla: tekniikka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa