Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Vantaa

Alkavat koulutukset
Vantaa
Syksy

Vantaa
Joustavasti
Hiuksia leikkaavat kädessä kameran edessä

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Suorita hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto Variassa ja valmistu parturiksi tai kampaajaksi! Ala vaatii vahvaa, ihmisläheistä palveluasennetta sekä oma-aloitteisuutta, joustavuutta, sitoutumista, aikatauluissa pysymistä ja hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneilla on ammattitaito palvella asiakkaita sekä myydä hius- ja kauneudenhoitoalan palveluja ja tuotteita. Variassa voi suunnitella myös omaa yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Koulutusta toteutetaan yhdessä alan yritysten kanssa.

Kampaaja palvelee asiakkaita ja myy hiusalan palveluita ja tuotteita. Kampaajaksi kouluttaudut kampaamotyön osaamisalalla.

Kampaajan työssä tarvitaan ihmisläheistä palveluasennetta ja visuaalista hahmotuskykyä sekä halua kehittää osaamista jatkuvasti uudistuvalla alalla.

Moni kampaaja työskentelee yrittäjänä. 

Parturi

Parturi palvelee asiakkaita ja myy palveluita ja tuotteita hiusten ja parran hoitoon. Parturiksi kouluttaudut parturityön osaamisalalla. Parturin työssä tarvitaan ihmisläheistä palveluasennetta ja visuaalista hahmotuskykyä sekä halua kehittää osaamista jatkuvasti uudistuvalla alalla.

Toimipiste

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Haku yhteishaussa Opintopolussa tai jatkuvassa haussa.

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku on tarkoitettu ensisijaisesti hakuvuonna perusopetuksen tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille. Seuraava yhteishaku on keväällä 2023.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden. Jatkuva haku on avoin kaikille hakijoille.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja tai parturi

Kustannukset

Opinnot ja opintojen suorittamiseen tarvittavat oppikirjat, työvälineet ja materiaalit ovat pääsääntöisesti maksuttomia kunnes opiskelija täyttää 20 vuotta. 

Muutoin kustannukset opintojen aikana ovat yhteensä noin 1 300 euroa. Suurin osa opiskelukustannuksista sijoittuu opintojen alkuun. 

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi täytä seuraavat tiedot: