Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Vuoksi
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kauhajoki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Levyseppähitsaaja on kädentaitaja, joka osaa valmistaa piirrustusten mukaisia levyosia, hitsausliitoksia sekä metallirakenteita hyödyntäen nykyaikaisia valmistusmenetelmiä. Levyseppähitsaajana hallitset MIG-/MAG-, TIG-, ja puikkohitsausprosessit eri materiaalien osa- ja kokoonpanohitsauksissa standardien ja piirrustusten mukaisesti. Osaat lukea ja laatia CAD 2D- ja 3D-piirustuksia ja tunnet levyalan CNC-tekniikan perusteet. Levyseppähitsaajana käytät myös vesileikkauslaitetta ja CNC-särmäyspuristimia levyosien valmistamiseen ja muotoiluun.

Levyseppähitsaaja toimii valmistus-, asennus- ja kunnossapitotehtävissä kone- ja metallialan yrityksissä, teollisuuslaitoksissa, asennus- ja rakennustyömailla tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa.

Koulutuksen sisältö

Tuotantotekniikan osaamisala

Pakolliset tutkinnon osat

  • Valmistustyötehtävissä toimiminen 20 osp
  • Asennus- ja automaatiotyöt 15 osp
  • Hitsaus- ja levytyöt 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 80 osp.

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuoksi

Vuoksi – Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksin tehtävänä on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin. Vuoksin toimipaikat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Oppilaitos tarjoaa ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille....


Lue lisää oppilaitoksesta Vuoksi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuoksi

Oppitie 4
61801 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
vuoksi.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja täytä seuraavat tiedot: