Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas tai riistanhoitaja

WinNova
Yhteenveto
Noin 2 vuotta
Syyskuussa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Ulvila
Ammattitutkinnot

Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas tai riistanhoitaja

Luontoalan ammattitutkinnon suorittanut osaa tuotteistamisprosessin luontoalan palveluun tai tuotteeseen. Hän osaa soveltaa tietoa luonnosta ja toimia luontoympäristössä. Hän osaa toimia yrittäjämäisesti ja asiakaspalvelutilanteissa.

Koulutuksen tavoite

Erä- ja luonto-opastuksen osaamisalan suorittanut erä- ja luonto-opas osaa toimia erä- ja luontoympäristössä, suunnitella ja valmistella opastuksen ja opastaa luonnossa asiakasryhmiä, soveltaa luontotuntemustaan ja huolehtia ryhmän turvallisuudesta. Koulutus painottuu riista-, keruutuote- ja eräruokapalveluihin.

Riistatalouden osaamisalan suorittanut riistanhoitaja osaa riistanhoitotehtävät ja tuntee toimialueensa riistakannat. Hän osaa huolehtia riistan elinympäristöstä ja toteuttaa riistantarhausta tai metsästyspalveluita. Koulutus painottuu riistanhoitoon, metsästyspalveluihin, riistantarhaukseen ja eräruokapalveluihin.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päätoimisena monimuoto-opetuksena Ulvilassa Kullaalla. Koulutus pitää sisällään  etäopiskelua, lähiopetusta ja työssäoppimista.

Työelämä

Luontoalan ammattitutkinnon suorittanut voi toimia erä- ja luonto-ohjelmien ja retkien ja vaellusten vetäjänä, luonnontuotteiden jalostajana tai neuvojana tai riistanhoitoon ja metsästyspalvelujen tuottamisen tehtävissä. Luontoalan ammattitutkinnon suorittanut voi toimia yrittäjänä tai yritysten, järjestöjen tai julkisen sektorin palveluksessa.

Hakeminen

Erä- ja luonto-opastuksen osaamisala: Metsästyskortti ja metsästyskokemus katsotaan eduksi.

Riistatalouden osaamisala: Metsästyskortin omaavat alan harrastajat/ammattilaiset.

Valintaperusteena on kokemus/toiminta riista-alalla sekä motivoituneisuus alalla toimimiseen.

Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen omilta sivuilta.

Tutkinto / todistus

Luontoalan ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu 480,00 € (voidaan laskuttaa neljässä erässä). Lisäksi opiskelija vastaa ruokailu-, majoitus- ja matkakuluista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas tai riistanhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

WinNova sosiaalisessa mediassa

WinNova

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 6000 ja henkilöstöä 510.  Kattavat...


Lue lisää oppilaitoksesta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WinNova

Tiedepuisto 3
28600 Pori

 Näytä puhelinnumero
www.winnova.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luontoalan ammattitutkinto | erä- ja luonto-opas tai riistanhoitaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: