Metsätalouden liiketoiminta | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Metsätalouden liiketoiminta | YAMK

Xamkin metsätalouden YAMK-koulutuksessa kehität osaamistasi metsäpalveluissa, digitaalisissa palveluissa sekä esimiestaidoissa ja johtamisessa.

Työelämälähtöisessä metsätalouden liiketoimintaosaamiseen painottuvassa koulutuksessa kehität osaamistasi metsäpalveluissa, markkinoinnissa ja myynnissä sekä esimiestaidoissa ja johtamisessa. Opinnoissasi yhdistät teoriaa käytännön työelämään, mikä tuo uusia näkökulmia oman työsi ja organisaatiosi kehittämiseen.

Koulutuksessa vahvistat myös asiantuntijuuttasi metsäpalvelujen tuottavuuteen ja hinnoitteluun liittyen. Kehität itseäsi niillä osa-alueilla, joista on juuri nyt polttava tarve metsäalalla toimintaympäristön muuttuessa.

Koulutus on suunnattu metsätalousinsinööri (AMK) tutkinnon suorittaneille työelämässä vaikuttaville ammattilaisille.

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa sinulle sellaista osaamista, joita alan vaativissa tehtävissä toimivat ammattilaiset tarvitsevat. Metsäosaamisen laajeneminen liiketoimintaosaamisen suuntaan parantaa kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä uralla etenemisen mahdollisuuksia.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi kehittämisprojektien johdossa, vaativissa liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Metsätalouden liiketoiminnan opinnot

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä (op):

Ydinosaaminen, 20 op

  • digitaalisuus metsäasiantuntijan työvälineenä
  • metsäpalvelujen kehittäminen
  • johtamisen ja esimiestyön kehittäminen
  • myynnin johtaminen

Ydinosaamisen opinnot koskevat kaikkia tutkinnon opiskelijoita.

Täydentävä osaaminen, 10 op

Täydentävän osaamisen opinnot voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä,  monialaisesta Master School –tarjonnasta. Voit siten rakentaa urapolkuasi HOPSisi mukaisesti ammatillista kasvuasi parhaiten palvelevien opintojaksojen avulla.

Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä opintoja seuraavista kokonaisuuksista:

  • tutkimus ja kehittäminen
  • johtaminen ja yrittäjyys
  • kansainväliset työympäristöt
  • tieto, digitaalisuus ja verkostot

Täydentäviä opintoja voit valita myös muissa korkeakouluissa tarjolla olevista, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista. Opintoihin voidaan hyväksilukea myös aiemmin suoritettuja, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisia opintoja, mikäli ne sopivat suoritettavan tutkinnon tavoitteisiin. Aikaisemmin suoritettujen opintojen hyväksilukemisesta voit kysyä lisää koulutusvastaavalta.

Opinnäytetyö, 30 op

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö. Se liittyy oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen. Opinnäytetyössä tunnistat ammattialasi kehittämistarpeita – suunnittelet ja toteutat työelämän muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeissa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä. Lähiopetusta on kerrallaan 1–2 päivää. Yhteensä lähiopetuspäiviä on opintojaksosta riippuen 3–4 ja ne toteutetaan arkipäivinä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Metsätalousinsinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsätalouden liiketoiminta | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Metsätalouden liiketoiminta | YAMK täytä seuraavat tiedot: