Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
   
Iisalmi
Erikoisammattitutkinnot
Kuvassa marjoja

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Dieettikokki

Syvennä ja laajenna osaamistasi työsi tueksi erityisruokavalioista ja kohderyhmän ravitsemuksesta. Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutuksen suoritettuaan kokki tai dieettikokki ymmärtää ja osaa kehittää kohderyhmän ravitsemusta laadukkaasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jonka lisäksi hän kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Kokki tai dieettikokki ymmärtää ravitsemuksen ja kohderyhmän erityisruokavalioiden merkityksen lisäksi elintarviketurvallisuuden.

Tämän koulutuksen myötä saat pätevyyden erityisruokavalioista vastaavan kokin tai dieettikokin työtehtäviä ja virkaa varten.

Oletko jo hankkinut laaja-alaisen työkokemuksen ja koulutusosaamisen suurtalouskokin työstä ja erityisruokavalioiden valmistamisesta?

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutus on koulutus, jonka myötä syvennät ja laajennat osaamistasi.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet. Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Hakeminen

Tutkintoon haetaan Ylä-Savon ammattiopiston omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen voivat hakeutua sellaiset henkilöt, joilla on vankka ammattitaito kokin työssä. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. 

Tutkinto / todistus

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto | Dieettikokki

Kustannukset

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto: 250 €

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia: 150 €

Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: