Ammattitutkinnot

Isännöinnin ammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Jatkuva haku katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöinnin ammattitutkinto

Kerrostaloasunto ja puu

Isännöinnin ammattitutkinto -opinnot suorittanut isännöitsijä osaa hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta vuosikellon ja asiakkaan tai omistajan kanssa sovitun strategian mukaisesti. Hän hallitsee isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset. Tutkinnon suorittanut osaa huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä kehittäen omaa toimintaansa nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen isännöinnin ammattititutkinnon suorittaja on erikoistunut asunto-osakeyhtiö-, vuokratalo- tai toimitilaisännöintiin. Lisäksi tutkinnon suorittanut isännöitsijä on syventänyt osaamistaan asumisneuvonnassa, teknisissä palveluissa, uudiskohteen isännöinnissä tai suunnittelemalla jonkin isännöintityöhön liittyvän kehittämishankkeen

Työtehtäviä, joissa tutkinnon suorittanut isännöitsijä voi toimia
Isännöinnin ammattitutkinto -opinnot suorittaneella on isännöinnin tehtävissä edellytetty ammattitaito ja tutkinnon suorittanut voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokratalon tai toimitilan isännöitsijänä.

Oletko toiminut isännöinnin tai kiinteistöalan tehtävissä tai haluatko tulevaisuudessa toimia alalla? Isännöinnin ammattitutkinto voisi olla juuri sinulle sopiva!

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet. Lähipäivät ovat pääsääntöisesti lauantaisin. Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Jatkuva haku

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen. Tutkinto on suunnattu isännöinnin tai kiinteistöalan tehtävissä toimiville tai vastaaviin tehtäviin pyrkiville henkilöille.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto: 250 €

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia: 150 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu