Ammattitutkinnot

Eläintenkouluttaja

Axxell, paikassa Kemiö
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Opiskelukieli
ruotsi
Seuraava aloitus
4 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Eläintenkouluttaja

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten kouluttamisen osaamisalue. Uusi koulutus alkaa syyskuussa 2024!

Eläinten kouluttaja on eläinten hyvinvoinnin ja koulutuksen ammattilainen. Hän kouluttaa eläimiä ja antaa neuvoja eläinten omistajalle koskien eläinten koulutusta, valmennusta, hoitoa ja eläimen oikeanlaisten elinolosuhteiden luomisessa. Hän neuvoo eläinten elintilavaatimuksista ja miten ongelmatilanteita voidaan ratkaista.

Eläintenhoitajan koulutus on tutkintoon johtava koulutus, joka sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua sekä työssäoppimista. Koulutus on ruotsinkielinen sisältäen suomenkielisiä osia.

Axxell Brusabyssä on iso valikoima erilaisia eläinlajeja ja -rotuja, joka mahdollistaa tulevan ammatin laajan osaamisen.

Opintojen aikana opit hoitamaan, käsittelemään ja kouluttamaan eri eläinlajeja ja rotuja. Opiskeluun sisältyy käytännön eläintenhoitoa eläintalossamme ja navetassa. Brusabyssä koulutamme myös avustajakoiria ja opiskelijana saat olla osallisena myös tässä työssä. Voit myös saada projektikoiran, jota opiskelusi aikana koulutat. Tutustumme erilaisiin harrastuksiin ja teemme opintokäyntejä mm. erilaisiin laitoksiin, joissa on virkakoiria. Meillä on myös oma treenihalli, joka mahdollistaa sisätiloissa harjoittelun.

Opinnoissa opit pedagogiikan perusteita ja miten ihmisiä kohdataan ja ohjataan kouluttamaan eläimiään. Opit myös miten autat ihmisiä, joilla on erityistarpeita ja miten koulutussuunnitelma ja sopimus tehdään.

Voit myös valita ammatillisen tutkinnon osan toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, joka syventää tai täydentää alan osaamista.

Hakuvaatimukset: 18 vuoden ikä ja aikaisempi toisen asteen tutkinto (esim. perus-, ammatti-, erikoisammattitutkinto tai ylioppilastutkinto).

Jos äidinkielesi on muu kuin koulutuksen kieli (ruotsi), sinun tarvitsee osoittaa koulutuskielen riittävää osaamista.

Mahdollisuus oppisopimusopiskeluun - ota yhteys oppisopimussunnittelija Anders Leviniin, anders.levin@axxell.fi, puh. 044 739 7782.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

4 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kemiö
  • ruotsi

Kustannukset

Koulutus maksaa 450€. Työttömille ja lomautetuille puoleen hintaan (todistus työttömyydestä tai lomautuksesta esitettävä). Koulutusmaksu voidaan suorittaa erissä. Tämä lisäksi voi kustannuksia syntyä mahdollisesta opintomateriaalista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenkouluttaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu