Ammattitutkinnot

Utbildning av hästar

Axxell, paikassa Kemiö
Opiskelukieli
ruotsi
Opiskelukieli
ruotsi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Utbildning av hästar

Är du intresserad av att utbilda hästar? Vill du lära dig mer om hästen som djur? Då kan det här vara utbildning för dig!

Under utbildningen får du bekanta dg med inlärningsteorier och utbildningsmetoder på ett mångsidigt sätt. En djupare förståelse om hästars beteende och inlärning ger dig möjlighet att utveckla din kompetens inför olika arbetsuppgifter inom hästbranschen. Du förstår vad det innebär att göra etiska och hållbara val i utbildning av hästar.

Du avlägger en examensdelen Utbildning av hästar ur yrkesexamen inom hästhushållning. För att bli antagen till utbildningen bör du ha antingen en grundexamen inom hästhushållning eller tillräcklig erfarenhet från hästbranschen. Utöver detta behöver du ha tillgång till häst eller hästar till förfogande under utbildningen.

Utbildningen förverkligas som flerformsstudier med 4 närstudietillfällen. Däremellan arbetar du självständigt med olika uppgifter och praktiska övningar.

Närstudiedagar:

  • 18-19.4.2024
  • 12.-13.9.2024
  • 10.-11.10.2024
  • 28.-29.11.2024

Utbildningen kostar 112,50€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Utbildning av hästar? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Axxell
Ratakatu 75
10300 Karjaa

Axxellerera dina framtidsutsikter – vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, barnledare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många! Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxell har ett mångsidigt utbud av yrkesutbildningar både för unga och vuxna. Utbildningarna som i första hand är...

Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu