Ammattitutkinnot

Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...

Aulapalveluhenkilönä voit työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelullisissa toimintaympäristöissä ja työtehtävissä. Tuleva ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi vastaanottovirkailija, vahtimestari, virastomestari, aulapalveluhenkilö, kouluisäntä tai monipalvelutyöntekijä. Aulapalveluhenkilön koulutuksella syvennät asiakaspalveluosaamistasi ja saat tärkeitä taitoja turvallisuudesta huolehtimiseen. Opit myös toimimaan erilaisissa palvelutilanteissa ratkaisukeskeisesti ja vastuullisesti.

Kenelle?</h2> 

Aulapalveluhenkilön koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa aula- ja asiakaspalvelun työtehtävissä.

Käytännön toteutus 

Aulapalveluhenkilön koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua verkko-opetusta, itsenäisesti suoritettavia verkkokokonaisuuksia ja opitun soveltamista omassa työssäsi. 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu