Ammattitutkinnot

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Taloushallinnon koulutus antaa sinulle varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä vahvistaa kirjanpidon, arvonlisäverotuksen, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen sekä reskontran ja palkanlaskennan hoitoon liittyvää asiantuntijuuttasi.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit kirjanpitäjänä tai työskentelet tilitoimistossa. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi yrityksen reskontran hoitaminen tai palkanlaskenta.

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu henkilöille, joilla on aiempaa osaamista taloushallinnon tehtävistä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää taloushallinnon työ- tai harjoittelupaikkaa.

Käytännön toteutus

Koulutuskerrat toteutuvat 4.4. – 26.9.2023. Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma yksilöllinen opintoaika, jonka puitteissa hän suorittaa koulutukseen liittyvät näytöt.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu