Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus | Tradenomi (YAMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Ylemmät AMK-tutkinnot
Helsinki, Porvoo

Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksy

Porvoo
Syksy

Video

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus | Tradenomi (YAMK)

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus antaa valmiudet työskennellä kompleksisissa liiketoimintaympäristöissä asiantuntija-, kehitys- ja johtotehtävissä esimerkiksi kehittämisprojektien johtajana, liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä, jonkin toiminnon vetäjänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen jälkeen valmistuneet pystyvät esimerkiksi toteuttamaan muutoshankkeita sekä kehittämään organisaation toimintaa ja kilpailukykyä eri osa-alueilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä.

Opinnoissa opiskelija kehittää vaativassa asiantuntija- ja kehitystyössä edellytettävää ydinosaamista sekä opiskelijan valitsemaan suuntautumiseen liittyvää syventävää osaamista. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Ydinosaamisen opinnot keskittyvät tutkimus- ja kehittämistaitoihin sekä osaamisiin, joita tarvitaan kehityshankkeissa ja muutosjohtamisessa. Opinnot vahvistavat opiskelijan analyyttistä ja kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisutaitoja. Syventävää osaamista edistävät suuntautumisopinnot keskittyvät liiketoiminnan uudistamiseen ja johtamiseen liittyviin taitoihin ja osaamisiin.

Suuntautumisvaihtoehdot

Opiskelija rakentaa opintojen sisällön huomioiden omat osaamistarpeensa ja tavoitteensa. Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Tutustu ja valitse oma suuntautumisesi alla olevista vaihtoehdoista.

  • Johtajuus ja henkilöstövoimavarat
  • Strateginen ajattelu ja johtaminen
  • Myynnin ja asiakaskokemuksen johtaminen
  • Viestinnän ja markkinoinnin johtaminen
  • Elämystalous ja palveluiden kehittäminen
  • Digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet
  • Yrittäjämäinen liiketoiminnan johtaminen

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus, tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus | Tradenomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijatarinat

Tian opiskelutarina

Tia suoritti aluksi Haaga-Heliassa HRD-osaaja opinnot, jotka innoittivat myöhemmin hakeutumaan myös tradenomin Master-opintoihin.Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus | Tradenomi (YAMK) täytä seuraavat tiedot: