AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Oletko sinä hyvinvointia kehittävä #muutoksentekijä? Haluatko merkityksellisen ja monipuolisen työn? Oletko kiinnostunut työstä varhaiskasvatuksen sosionomina? Haluatko opiskella työsi ohessa? Jos vastasit kyllä, niin sosionomi (AMK) opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tehty sinulle.

Sosionomi (AMK) -tutkinto antaa sinulle laajat valmiudet ohjaamiseen ja kohtaamisen ihmisten elämän erilaisissa tilanteissa. Koulutuksessa omaksut kehittävän työotteen ja opit hyödyntämään sosiaalialan erilaisia ohjaavia ja kuntouttavia työmenetelmiä ihmisten auttamiseksi. KAMKin sosionomiopinnoissa painottuvat varhaiskasvatus ja sosiaalipedagogiikka, kuntouttava työote sekä palveluohjaus eri elämänvaiheissa ja tilanteissa oleville asiakkaille. Opintojen aikana voit itse vaikutta suuntautumiseesi vapaasti valittavilla opinnoilla sekä harjoittelujen ja opinnäytetyön avulla.

Koulutuksessa perehdytään myös digitaalisten ympäristöjen ja sähköisten palvelujen hyödyntämiseen ohjaustyössä. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden hankkia varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuuden, ja valmistuttuasi pystyt toimimaan myös yksikkötason johtotehtävissä sosiaalialalla.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten, että lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Opetus toteutetaan suurimmilta osin etäopetuksena, harjoitteluina sekä itsenäisinä opintotehtävinä verkossa ja sosiaalialan työpaikoilla. Koulutuksessa hyödynnetään digitaalisia työkaluja ja Moodle-oppimisalustaa. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu