Erikoisammattitutkinnot

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieronnan osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kokkola
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieronnan osaamisala

Hieroja hieroo potilasta

Hieronnan erikoisammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden hierojan tietojen ja taitojen päivittämiseen ja uuden oppimiseen. Tutkinnon suorittamalla syvennät jo olemassa olevaa osaamistasi mm. tutkimisen, hieronnan, ohjauksen ja muiden hierontaa tukevien hoitojen osalta.

Tarjoamamme tutkinnon osat antavat sinulle keinoja nivelliikkuvuuden lisäämiseen sekä opettavat huomioimaan asiakkaana olevan urheilijan kokonaisvaltaisesti. Opettajien lisäksi saat paljon arvokasta tietoa hierojakollegoilta. Yksin työskentelevälle koulutus mahdollistaa ajatusten ja tiedon vaihdon muiden alalla työskentelevien kanssa. Koulutus on myös hyvä mahdollisuus täyttää terveydenhuollon ammattihenkilön täydennyskoulutusvelvollisuutta.

Sisältö ja toteuteus

Hieronnan erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä kaikille pakollisesta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Urheiluhieronnan osaamisalassa pakollisena tutkinnon osana on urheilijan lihashuolto. 
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta noin kaksi päivää kuukaudessa.
Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeutujalla on hyvä olla teoriatiedon sekä käytännön hierontatyön osaamista. Ensisijaisesti koulutus on suunnattu koulutetuille hierojille. Muiden hakijoiden kohdalla kartoitamme osaamisen ennen valintaa.

Hakijan tulee antaa pyydettäessä koulutuksen järjestäjälle opiskelijaksi ottamisen edellyttämät terveydentilaansa koskevat tiedot sekä mahdollinen tieto aikaisemmasta opiskeluoikeuden peruuttamista koskevasta päätöksestä. Opiskelijaksi hakeutuvan oma kuvaus nykyhetken terveydentilastaan riittää valintatilanteessa.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla sairaudet, jotka rajoittavat toimintakykyä tai estävät käytönnön tehtävissä tai työssäoppimisessa toimimisen.

Koulutus on mahdollista toteuttaa myös oppisopimuksella sekä yrittäjän oppisopimuksella edellytysten täyttyessä. Voit tiedustella oppilaitoksen oppisopimuspalveluista oppisopimuskoulutuksesta.

Tutkinto / todistus

Koko tutkinnon suoritettuasi voit käyttää tutkintonimikettä Urheiluhieroja (EAT). Halutessasi voit hakeutua suorittamaan vain yhden tutkinnon osan.

Kustannukset

Koko koulutuksen hinta 700€, yksittäiset tutkinnon osat 200€ / tutkinnon osa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieronnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu