Kuortaneen Urheiluopisto

paikassa Kuortane
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Liikunta-alan monipuolinen koulutuskeskus

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta.

Aikuisten ammatillinen lisäkoulutus antaa mahdollisuuden kouluttautua ammattiin joko työn ohella, oppisopimuskoulutuksena tai kokopäiväopiskeluna. Koulutuksesta riippuen opiskelu tapahtuu joko täyspäiväisenä tai monimuoto-opiskeluna. Opinnot sisältävät lähiopetusta, etäopiskelua ja työssäoppimista.

Ympäristö

Liikuntatilat ja -palvelut ovat Kuortaneella vailla vertaa. Sijainti Etelä-Pohjanmaalla, Kuortaneenjärven rannalla, suo lisäksi mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ja kauneudesta. Majoitus soluasunnoissa (2hh) ja seisovan pöydän ruokailut takaavat viihtyvyytesi.

Haluatko lisätietoa Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kuortaneen Urheiluopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hieronnan ammattitutkinto | urheiluhieroja Kuortane
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto Kuortane
Liikunnanohjauksen perustutkinto Kuortane
Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto Kuortane
Liikuntapaikka-alan erikoisammattitutkinto Kuortane
Valmentajan erikoisammattitutkinto Kuortane

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Kuortaneen Urheiluopisto Facebookissa

Sponsoroitu